Re√ľnie zaterdag 22 oktober 2016 ter gelegenheid van
150 jaar Zaanlands Lyceum

____________________________________________________________________________


In het hart van Zaandam bevindt zich de oudste school voor voortgezet onderwijs van de Zaanstreek: het Zaanlands Lyceum. Het ruime en lichte schoolgebouw staat op een zeer royaal terrein met bomen, planten en grasvelden en beschikt over een complete buitensportaccommodatie. De school biedt onderdak aan ongeveer 1255 leerlingen en 135 personeelsleden.

 

 

Het Zaanlands Lyceum is een openbare school. De school staat dus open voor elke leerling, ongeacht zijn levensbeschouwing of herkomst. De leerlingen, afkomstig uit verschillende milieus en culturen, gaan met elkaar om met respect voor elkaars achtergrond en overtuiging. Het onderwijs is erop gericht de leerlingen op het niveau te brengen dat in het vervolgonderwijs van hen wordt verwacht. Daarnaast streeft de school ernaar de leerlingen een aangename middelbare schooltijd te bezorgen.

Op deze website is uitgebreide informatie te vinden over de diverse aspecten van het onderwijs dat het Zaanlands Lyceum biedt en de organisatie van de school. Tevens kunt u informatie vinden in de schoolgids 2015-2016

Zaanlands Journaal
januari 2014
juni 2014

juni 2015

voorlichtingsfilm Zaanlands Lyceum

keuzegids middelbare scholen 2015


Klik hier voor het tevredenheidsonderzoek 2014.

Klik op de afbeelding om films van het Zaanlands Lyceum te bekijken.