In Zaandam in de wijk Westerwatering staat Compaen VMBO. De school is gehuisvest in een modern en ruim opgezet gebouw met goed uitgeruste praktijklokalen en een sporthal.

In de afgelopen tijd is de school ingrijpend verbouwd en veranderd in een aantrekkelijke, lichte en vrolijke leeromgeving waar modern onderwijs kan worden gegeven. De onderbouw en de bovenbouw hebben ieder een eigen deel van het gebouw. Er zijn prachtige leerpleinen gecreëerd en alle lokalen zijn voorzien van smartboards (elektronische schoolborden). 

Compaen is een openbare school. Dit houdt in, dat de school open staat voor elke leerling ongeacht herkomst of levensbeschouwing. Leerlingen afkomstig uit verschillende milieus en culturen, gaan respectvol met elkaar en met de achtergronden en overtuigingen van elkaar om.

In de schoolgids 2014-2015 zijn de onderwerpen bijeengebracht, die voor ouders en leerlingen het meest van belang zijn. Voor aanvullende en extra informatie kunt u terecht op deze website.
De schoolgids kunt u hier downloaden. 

___________________________________________________________________________________________

ACTUEEL
_________________________________________________________________________________

Magister 6 voor ouders en leerlingen

In het menu aan de linkerkant staat de knop Magister. Door hierop te klikken kunnen zowel ouders als leerlingen inloggen. Het tabblad Magister voor ouders bij Ouders is daardoor overbodig geworden. Klik

Lees meer...
Naschoolse activiteiten

Sportservice Zaanstad i.s.m. de gemeente Zaanstad organiseert vanaf oktober diverse sportactiviteiten na schooltijd. Van Kickboksen tot dans, van voetbal tot yoga. Voor ieder wat wils.

De activiteiten zijn vanaf 12 jaar en zijn geheel gratis. Klik

Lees meer...
Van Aanmelding naar Inschrijving

Voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisschool is de brochure Van Aanmelding naar Inschrijving in het Voortgezet Onderwijs Zaanstad 2015 verschenen. Lees hierover meer bij Groep 8/voor ouders.
Ook de keuzegids De Overstap is hier te vinden, als u nog nadere informatie over de scholen in Zaanstad wenst.
<

Lees meer...
Scholen- en beroepenmarkt voor het vmbo

Op donderdagavond 29 januari 2015 vindt de jaarlijkse 'Scholen- en beroepenmarkt' voor het vmbo plaats.
Locatie: Trias VMBO in Krommenie. Tijd: 19.00 - 21.30 uur

Om de markt te kunnen bezoeken moet

Lees meer...
Keuzegids De Overstap

De leerlingen van groep 8 van alle basisscholen in de Zaanstreek hebben de keuzegids “De Overstap” ontvangen.

Ouders kunnen hierin informatie vinden over de verschillende onderwijsvormen en alle scholen voor voortgezet onderwijs in de Zaan

Lees meer...

 Nieuwsarchief