Welkom op de site van het Bertrand Russell College, school voor HAVO en Atheneum in Krommenie

BRC

Nieuwe foto's van activiteiten in de eerste week28-8-2015
Van de kennismakingsactiviteiten zijn foto's gemaakt.
Binnenkort volgen er meer foto's van activiteiten. Wie wat leuks heeft, melde zich aan! Geef even door aan dhr. Van Maanen.BRC

Indeling profielwerkstukken bekend27-8-2015
De indeling van de leerlingen met hun begeleiders kun je hier vinden.
Neem, voor zover je dat nog niet gedaan hebt, contact op met je begeleider, neem je onderzoeksvraag en hypothese mee en houd een logboek bij. In dat logboek laat jij ook zien wanneer je contact hebt gehad met je begeleider en wat er is besproken.
Bij onduidelijkheden of problemen, contact opnemen met dhr. Van Maanen.BRC

Inzien roosterwijzigingen26-8-2015

Belangrijke mededeling over de dagelijkse roosterwijzigingen. Er bestaat enige onduidelijkheid over het inzien van dagelijkse roosterwijzigingen.

Voor de roosterwijzigingen moet je de website raadplegen. Ga hiervoor naar de BRC-website, meld je eerst aan en ga naar "Roosters en infomonitor", "Roosterwijzigingen". Daar staan steeds de laatste wijzigingen.

Tevens kun je deze wijzigingen ook op de monitoren van de school zien.

De app van Magister en de normale inlog in Magister geven geen roosterwijzigingen weer, het is nog onbekend waar deze “wijzigingen” vandaan komen.

 
BRC

Afsluitende disco brugklassen24-8-2015
De mentoren klas 1 pakten weer hilarisch uit op afsluitende disco van de kennismakingsweek klas 1.
Klik hier voor het filmpje.BRC

Inschrijven zaalvoetbaltoernooi20-8-2015

De inschrijving voor de dertiende editie van de BRC-zaalvoetbalcompetitie is gestart. Evenals de afgelopen jaren is er zowel een heren- als een damescompetitie. Heb jij je nog niet ingeschreven, doe dat dan snel met behulp van dit formulier. Hierop vind je ook alle informatie over de zaalvoetbalcompetitie.

 

Tot in de zaal!

Jaap Verbruggen en Teun Ostendorf.
BRC

Update Windows 10 voor laptops van digitale klassen18-8-2015

WINDOWS 10

Vanaf 29 juli is de gratis upgrade naar Windows 10 beschikbaar en zouden jullie die op je laptop kunnen uitvoeren. We willen jullie echter adviseren om deze update nog NIET toe te passen.

Bij iedere nieuwe versie van Windows, zijn er problemen te verwachten die door Microsoft dan weer worden opgelost met een servicepack. Het is daarom beter om de nieuwe Windows versie pas in te voeren na servicepack 1, want dan pas zijn de meeste fouten eruit. Nog even geduld dus!

 
BRC

Wijziging wachtwoord leerlingen14-8-2015

Wijziging wachtwoord leerlingen

Vanaf dit schooljaar hebben de leerlingen nog maar één wachtwoord nodig om in te loggen op de website, in Magister (ook de app) en hun mail via Office 365 (365.vozaanstad.nl)

 De wachtwoorden die de leerlingen tot nu toe gebruikten om in te loggen op de website en in Magister zijn reeds gereset. Het nieuwe wachtwoord is dan ook vanaf heden actief. De gebruikersnaam blijft ongewijzigd; dit blijft dus het leerlingnummer.

De inloggegevens voor de ouders veranderen niet.

 

Er is vrijdag 14 augustus een brief verstuurd naar de leerlingen van de 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klassen met vermelding van het nieuwe wachtwoord.

De leerlingen van de 1e klassen krijgen hun inlognaam en wachtwoord maandag

17 augustus tijdens de laptoples te horen, met uitzondering van klas Bb1a. De leerlingen van deze klas krijgen dit dinsdag 18 augustus tijdens de mentorles.
BRC

Prachtig resultaat BRC3-7-2015
Havo 92% geslaagden, atheneum iets meer dan 93% geslaagden. Prima resultaat waar het BRC apetrots op is!BRC

Digitale veranderingen3-7-2015

Volgend schooljaar komt er meer functionaliteit beschikbaar in Office 365 (365.vozaanstad.nl). Office 365 is een website waar bestanden gemaakt, opgeslagen en gedeeld kunnen worden. Docenten kunnen eenvoudig bestanden delen met elkaar of met leerlingen in het SharePointgedeelte van Office 365.

Leerlingen krijgen binnen 365.vozaanstad.nl een OneDrive ter grootte van 1 TB tot hun beschikking (binnenkort zal deze limiet zelfs helemaal verdwijnen). De huidige homemap U: op de lesserver wordt volgend schooljaar 'read-only' aangeboden en leerlingen kunnen dan zelf de content kopiëren naar hun OneDrive (hoe dat werkt is terug te vinden in de helpdesk van 365.vozaanstad.nl).

Wat leerlingen en docenten als eerste moeten weten is hoe in te loggen in 365.vozaanstad.nl. Dit doe je door in internet-explorer naar 365.vozaanstad.nl te navigeren en je leerlingnummer of docentenafkorting in te vullen met het daarbij behorende wachtwoord.

In week nul zullen alle leerlingwachtwoorden gereset worden. Dit is in verband met het feit dat Magister, de website  en office365  voor leerlingen één inlog en wachtwoord krijgen. Deze wachtwoorden zullen we aanleveren aan de administraties in week nul en deze kunnen dan bijvoorbeeld tijdens het uitdelen van boeken aan leerlingen uitgedeeld worden. (Dit kon niet eerder in verband met activeren in Magister van nieuwe leerlingen per 1 Augustus.)

 
BRC

Vakantieregeling schooljaar 2015-201616-4-2015
De vakantieregeling voor het schooljaar 2015-2016 is bekend. Deze vindt u door hier te klikken.Nieuw artikel maken
Naar het nieuwsarchief
 
  webdesign vos-ontwerpbureau.nl